Ray Charles: The definitive Ray Charles


Läs rescensionen - swedeness_b


Version 1
  1. Mess Around
  2. It Should've Been Me
  3. I've Got A Woman
  4. This Little Girl Of Mine
  5. A Fool For You
  6. Drown In My Own Tears
  7. Leave My Woman Alone
  8. Hallelujah I Love Her So
  9. Lonely Avenue
  10. (Night Time Is) The Right Time
  11. What'd I Say Pts. 1 & 2
  12. I Believe To My Soul
  13. I'm Movin' On
  14. Come Rain Or Come Shine
  15. Don't Let The Sun Catch You Crying
  16. Sticks And Stones
  17. Georgia On My Mind
  18. Ruby
  19. One Mint Julep
  20. I'm Gonna Move To The Outskirts Of Town
  21. Hit The Road Jack
  22. Unchain My Heart
  23. Baby It's Cold Outside
  24. At The Club
  25. I Can't Stop Loving You
  26. Born To Lose
  27. You Don't Know Me
  28. You Are My Sinshine
  29. Your Cheatin' Heart
  30. Take These Chains From My Heart
  31. Busted
  32. That Lucky Old Sun
  33. Crying Time
  34. Cincinnati Kid
  35. Let's Go Get Stoned
  36. I Don't Need No Doctor
  37. In The Heat Of The Night
  38. Yesterday
  39. Eleanor Rigby
  40. I Can Make It Thru' The Days
  41. Rainy Night In Georgia
  42. The Jealous Kind
  43. Shake Your Tailfeather
  44. Seven Spanish Angels
  45. I'll Be Good To You
  46. Imagine

Andra titlar av Ray Charles

Ray Charles:Modern Sounds in Country and Western Music Ray Charles:The Great Ray Charles Ray Charles:Ray Charles Ray Charles:The Best of Ray Charles: The Atlantic Years Ray Charles:The Genius Sings The Blues Ray Charles:The birth of soul Ray Charles:The Genius Of Ray Charles Ray Charles:The very best of Ray Charles Ray Charles:Genius loves company

Alla titlar med Ray Charles

Köp på

amazon.comreklam  |  amazon.co.ukreklam  |  cdon.com




Dessa 11 medlemmar har "The definitive Ray Charles" i sin samling:
cantona   Carrosh   diesafe   HighFidelity   killerpenguin   lostlittlegirl   muddy   razorboy   Sgt_Ed   swedeness_b   Zilverzurfarn  

Lägg i min önskelista




r&b(1), jazz(1)


Warner Strategic Marketing/Atlantic/Rhino


2cd (7)
cd (3)