Lisa Nilsson: Indestructible


Version 1
  1. Ex-Girlfriend
  2. Simple Kind of Life
  3. Bathwater
  4. Six Feet Under
  5. Magics in the Makeup
  6. Artificial Sweetener
  7. Marry Me
  8. New
  9. Too Late
  10. Comforting Lie
  11. Suspension Without Suspense
  12. Staring Problem
  13. Home Now
  14. Dark Blue
Version 2
  1. Down The Avenue
  2. It's Easy
  3. Only Your Heart Can Tell
  4. Indestructible
  5. No TIme For TIme
  6. Seven Wishes Seven Prayers
  7. Who's Sleeping In My Bed
  8. Final Call
  9. My Forever Man
  10. From My Heart To Yours
  11. Love Has A Mind Of Its Own
  12. Two Of A Kind
  13. Leave The Lights On

Andra titlar av Lisa Nilsson

Lisa Nilsson:Himlen runt hörnet Lisa Nilsson:Till Morelia Lisa Nilsson:Små rum Lisa Nilsson:Viva Lisa Nilsson:Lean on love Lisa Nilsson:Samlade sånger 1992-2003 Lisa Nilsson:Hotel Vermont 609 Lisa Nilsson:Varje gång jag ser dig

Alla titlar med Lisa Nilsson

Köp på

amazon.comreklam  |  |




Dessa 11 medlemmar har "Indestructible" i sin samling:
AndrewK   Booman   Divas4Ever   exude 2   Jamiroquai   Mattias Jonsson   razorboy   Records   samL   sesseltrip   thongctamad  

Lägg i min önskelista




Inga etiketter


Lady Bird Productions
Lady Bird Records
Little big appel music
little big apple
Little Big Apple Music


LBAP 1093


cd (4)
lp (5)
mc (1)