Wacke

Detaljer

Namn:  
Användarnamn: Wacke
Email-adress:

Presentation

Jag heter Jack, är hårdrockare, och musiksamlare. Jag har köpt och samlat CD sedan jag var 13 år. Har tyvärr sålt av en del för att jag behövde pengar, men har en del kvar. Lyssnar mestadels på metal av olika slag från mellan åren 1980-1995, men har även nyare, äldre och helt annan metal/musik.

Mina favorit genrer är svensk tidig 90-tals dödsmetal, 80-tals och modern black metal, 80-tals heavy metal, etc. Är även förtjust i elektronisk musik, helst analoga synthar. Brukade även under tonåren knarka thrash metal och även lite old school hip-hop, men de genrerna har jag i stort sett vuxit ifrån sedan länge, även om jag absolut inte är främmande för det än idag.

Senast inlagt

GästbokMadison - Diamond Mistress till salu har jag 23 Juli 2008
Tjena!
Såg din önskelista och att du letar efter Diamond Mistress på cd. Jag har en svensk utgåva som utgavs av svenska skivbolaget Rixi Rockstar Records 1993. Både Diamond och Best in show finns på en cd. Totalt 18 låtar. Men i min mening tycker jag Diamond var ett mästerverk om man jämförde med Best in show som har halvtaskig produktion. Fast alla låtar har jag inte fastnat för och jag har spelat cd''n väldigt sällan. Den är väldigt lite använd med tanke på åldern av skivan.
Bookleten är också i nära mintskick.

Jag har tänkt mig 250kr inkl frakt eftersom den är så sanslöst rare idag. Svenska originalpressar är tyvärr dyra idag.

Hälsningar
Henrik
AORlasse

psst 8 Juli 2008
min paps e reno!
michmich

reklam:


Stödköp här:

Internationella:
amazon.comreklam
amazon.co.ukreklam
cd-wow.com
hmv.co.uk
play.com

Svenska:
Discshop
Ticnet SE
cdon.se
megastore.se
adlibris.com
bokus
lovefilm.se
misco.se
ebay.se
coolstuff.se
Telefoni/Internet:
Telia
Tele 2
Telenor